Husqvarna Aspire – smarte og pladsbesparende haveredskaber

Med haveredskaberne fra Husqvarnas Aspire-serie er du garanteret et udvalg af moderne og innovative løsninger, der vil hjælpe dig med at gøre dine havedrømme til virkelighed.

Samtlige redskaber fra Husqvarna Aspire-serien er designet, så de kan foldes sammen og udvides efter behov. Du er med andre ord sikret et haveredskab, der ikke optager alt for meget plads i skuret. Derudover er alle haveredskaberne udstyret med en skræddersyet krog, der gør dem nemme at opbevare på væggen.

 

Nemme og effektive på samme tid

Med Aspire-serien har Husqvarna for alvor taget et skridt mod det effektive havearbejde. Kombinationen af et moderne design og Automower Connect-appen giver dig f.eks. mulighed for at tilpasse og planlægge din græsslåning, lige som det passer dig. Derudover er det, som det er med andre Husqvarna-robotplæneklippere, muligt at indstille klippehøjden på plænen. Indstil bladet på klingen og få lige den højde på grønsværen, du ønsker.

Husqvarna Aspire-seriens hækkeklipper har en indbygget bladopsamler, der gør oprydningen nemmere. Og i håndtaget på hækkeklipperen kan du holde styr på batteristatussen.

Den elektriske håndsav har en forlængerarm, der gør det nemt og komfortabelt at skære buske såvel som træer til.

Kort sagt: Alt udstyret i Husqvarna Aspire-serien er designet med brugervenlighed og kompakthed in mente, og det kommer uerfarne såvel som erfarne havemænd til gode.

 

Sådan opbevarer du Husqvarna Aspire-serien

Samtlige af haveredskaberne i Aspire-serien er designet, så de kan formindskes eller hænges op. Alle redskaberne har fået en skræddersyet krog monteret, så de er nemme at hænge op både for sig selv eller sammen med dit andet haveværktøj. Derudover er det muligt at investere i en opbevaringsskinne, der ligeledes gør det nemt og praktisk at opbevare alt fra hækkesaks til robotplæneklipper.

 

Husqvarna Aspire og POWER FOR ALL-ALLIANCEN

I Husqvarnas Aspire-serie har du mulighed for at benytte dig af 18 V P4A-batteriet, der er kompatibelt med mere end ti forskellige brands inden for både bolig og have. Du kan altså bruge ét batteri til alle dine have- og boligredskaber, hvis du tilpasser det. På den måde kan du spare både tid, plads og penge – og du beskytter miljøet på samme tid.

 

Spørgsmål og svar til Husqvarna Aspire

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder dine haveredskaber, hvorledes man nemmest muligt opbevarer dem eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte ETR Service i Ringe. Vi kan hjælpe med alt fra stort til småt.

Ring på tlf. 25 26 57 50, skriv på e-mail etr@etr.dk eller brug kontaktformularen.

Vi sætter fokus på god service

Hos ETR Service i Ringe, bliver du altid mødt med et smil. Vi har passioneret medarbejder, der er uddannet teknikkere, så du altid får den bedste service. Vi er her for dig, når din maskine ikke virker, og vi kan kontaktes direkte på telefon,
mail eller et besøg i butikken i Ringe. 

Passioneret medarbejdere

Hos ETR har vi kun passioneret og dygtige medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

En direkte kontakt

Har du brug for hjælp til en ny maskine eller et serviceproblem, så er vi altid ved telefonen. Find vores kontaktoplysninger her.

Nyeste produkter

I samarbejde med vores leverandører, har vi altid de nyeste varer i butikken og på shoppen. Vi arbejder hver dag for at blive de bedste på markedet.