ATV

Er du på udkig efter en ATV til at komme hurtig rundt på din grund? Eller mangler du et køretøj, der kan give dig og din familie nye og sjove oplevelser med masser af fart over feltet? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos ETR Service Ringe er vi ATV forhandler, og har et stort udvalg af ATV’ere til salg fra en lang række brands, der altid leverer solide maskiner til ethvert behov og til alle typer af terræn. Så uanset om du skal bruge din ATV på marken eller på stier, eller om den skal kunne klatre på vanskelig skovbund, har vi helt sikkert den rigtige ATV til dig.

Køb ATV og kør off-road i ethvert terræn

Er du eksempelvis indehaver af en stor grund, en gård, et stutteri eller landbrug, er en ATV i mange tilfælde nærmest uundværlig. Når du skal fra det ene sted til det andet, tillader den dig at tilbagelægge distancen langt hurtigere end hvis du skal gå. Vælger du en udgave med lad eller baggagebære, kan du ydermere tage alt lige fra jagtudstyr, værktøj og haveredskaber såsom hækkeklippere med.

ATV står for all terrain vehicle, og som navnet indikerer, er disse maskiner bygget til at kunne klare mange typer af terræn. Kombinationen af motorkraft, solide hjul og et robust karosseri gør, at din ATV kan køre dig nærmest overalt. Hjulene, affjedringen og undervognene er bygget til at kunne klatre op og ned ad stejle og ujævne landskaber. Med andre ord får du med en ATV en pålidelig maskine, der både kan fungere som en arbejdshest og som underholdning.

ETR Service Ringe er ATV forhandler, og hos os finder du et stort udvalg af ATV’er til salg. Har du brug for en hjælpende hånd til det daglige arbejde, er en Textron ATV måske det helt rigtige valg. Disse maskiner har masser af power og maskinkraft og er ligeledes bygget til at kunne håndtere alle typer opgaver. Eller leder du efter at købe en ATV, der er er bygget til at køre ræs? Så passer en SMC ATV måske bedst til dig. Her får du nogle robuste maskiner med masser af hestekræfter, der blot venter på at blive udnyttet. Disse maskiner byder på fantastiske køreegenskaber, og de kan bruges af alle og enhver. Faktisk har vi også en SMC ATV til de helt små fartglade børn, der elsker at drøne rundt på markerne og i skovene.

 

ETR Service Ringe – din foretrukne ATV forhandler

Skal du have skiftet den gamle ATV ud med en med mere power? Eller er det første gang, du skal står overfor et køb af ATV? Så står vi som professionel ATV forhandler klar til at hjælpe dig. Vi har en ATV til salg, der lever op til dine krav, og vi rådgiver dig naturligvis også, så du ender med at få den helt rigtige ATV.

VI bestræber os altid på at kunne levere alt til haveejeren, og derfor har vi ikke kun ATV’ere til salg hos os. Mangler du eksempelvis en ny havetraktor eller buskrydder? Eller måske en robotplæneklipper fra Husqvarna, så du selv slipper for at klippe plænen? Så kan du også finde det hos os samt en masse andre havemaskiner.

Skulle du have spørgsmål til ATV’er, eller skal vi guide dig i retning af det rigtige køb af ATV, er du velkommen til at ringe til os på 25 26 57 50 eller skrive til os på lars@etr.dk.