Beskyttelsesudstyr og -tøj

Husqvarnas udvalg af beskyttelsestøj og sikkerhedsudstyr er designet med samme håndværksmæssige dygtighed og opmærksomhed på detaljer som vores værktøj. Og fordi vi fremstiller de maskiner, du bruger, ved vi også lige præcis, hvordan vi bedst kan fremstille det tøj og udstyr, der hjælper dig med at udnytte maskinerne bedst muligt. Desuden er vores beskyttelsesudstyr udviklet gennem ergonomiske processer til at passe dig helt perfekt.

Med inspiration af det bedste sportstøj udformes beskyttelsestøj fra Husqvarna med indbygget smidighed og funktioner, der øger komfort og ydeevne — alt sammen uden at gå på kompromis med sikkerheden. Du får det bedste fra begge verdener, når du vælger beskyttelsesudstyr fra Husqvarna. Det varer ikke længere, inden du glemmer, at du har beskyttelsestøjet på. Men hvis uheldet skulle være ude, så er vil blive opmærksomhed på den sikkerhed, som Husqvarnas beskyttelsesudstyr tilbyder.

Vores serier af beskyttelsestøj er udviklet i samarbejde med professionelle, så det passer til den forestående opgave. Uanset om du har brug for let beskyttelse eller noget mere avanceret og sofistikeret, så er alt vores tøj lavet til at være komfortabelt, let og sikkert i brug. Du er mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg. Det indeholder beskyttelsesudstyr i alle klasser – til alle opgaver. Hvis du har spørgsmål, kan du med fordel tage fat i en af vores forhandlere, som kan give kyndig vejledning.