Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

ETR Service Ringe A/S

Odensevej 63
5750 Ringe

Telefon: 62 62 27 22 / 25 26 57 50

E-mail: etr@etr.dk

CVR. nr. 28655037

 

Ethvert salg fra ETR Service er underlaget nærværende salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale. Købers angivelse af særlige vilkår i udbudsmateriale, ordre mv. er ikke bindende for ETR Service, medmindre ETR Service skriftligt har accepteret dette.

 

Betaling

Hos ETR Service modtager vi betaling med dankort eller kontooverførsel. Beløbet for varerne trækkes først, når vareren sendes fra ETR Service i Ringe. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt under købet. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL(Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Hos ETR Service Ringe krypteres alle dine kontooplysninger med SSL.

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl, billede fejl, udsolgte og udgåede vare samt leverancesvigt fra tredjepart. Skulle ovenstående være tilfældet i forbindelse med din ordre, vil du blive kontaktet af ETR Service Ringe.

 

 

Fragt

Forventet leveringstid er 2-6 hverdage, men kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday. I tilfældet af restordre vil du blive kontaktet af ETR Service via telefon eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke sat i restordre, kan den naturligvis afbestilles. Der leveres både til privat- og erhvervsadresser. Ordrer indeholdende bestillingsvarer som udgangspunkt have en længere leveringstid. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke.

ETR Service bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der leveres kun varer til adresser og brofaste øer i Danmark.

 

Transportskader skal omgående meddeles til den, der bringer varerne. Risiko for vare købt ved ETR Service i Ringe overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Er leverancen med Danske Fragtmænd, er leveringen til hoveddøren på gadeplan. Vi gør opmærksom på at Danske Fragtmænds forretningsbetingelser, herunder CMR-loven, finder anvendelse. Er du ikke hjemme på leverings tidspunktet, tager fragtmanden varen med retur og du kan hente den på den nærmeste fragtcentral. Du har også mulighed for at fragtmanden stiller varerne, selvom du ikke er hjemme, dette er på eget ansvar og noteres i feltet ”bemærkninger”.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til etr@etr.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

*Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen der skal returneres sendes altid til:

ETR Service Ringe A/S

Odensevej 63

5750 Ringe

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

ETR Service Ringe A/S

Odensevej 63

5750 Ringe

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos ETR Service Ringe A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: etr@etr.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Lars Fram på lars@etr.dk.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Miljøgebyr:

​Miljøgebyret skal dække de, efterhånden temmelig omfattende omkostninger, vi er pålagt ud fra et lovgivningsmæssigt krav og et samfundsansvarligt hensyn.

Vi skal alle yde et bidrag for at værne om vores miljø, og dette vil vi hos ETR Service Ringe gerne tage del i. Derfor bruges hvert år mange ressourcer på at være så skånsom som mulig med de miljøbelastninger det medfører at drive værksted.

Omkostningerne er dog steget markant over de sidste 2 år, og vi synes ikke det er rimeligt at skjule sådanne ekstra omkostninger i priserne, derimod ønsker vi at synliggøre dem som en separat omkostning over for kunderne.

Der er specifikt tale om omkostninger til bl.a.:

– Efterlevelse af miljøgodkendelse samt miljølovgivningen ift korrekt håndtering af papir, pap og plastaffald, olier+ filtre og gammelt brændstof  samt spildevand med olieudskiller.

– Ekstra miljøomkostninger mht. transport- og energiafgifter

Ovennævnte betyder en anselig øget omkostning for ETR Service Ringe , og vi ser os derfor nødsaget til i fremtiden, at få dækket en del af disse omkostninger, således at vi også fremover kan fortsætte kursen med at være et miljørigtigt værksted.

 

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07. november 2022

Om ETR Service Ringe

ETR er beliggende på Midtfyn i Ringe med en stor butik og værksted til services. Hos ETR står vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning.

Vi sætter fokus på god service

Hos ETR Service i Ringe, bliver du altid mødt med et smil. Vi har passioneret medarbejder, der er uddannet teknikkere, så du altid får den bedste service. Vi er her for dig, når din maskine ikke virker, og vi kan kontaktes direkte på telefon,
mail eller et besøg i butikken i Ringe. 

Passioneret medarbejdere

Hos ETR har vi kun passioneret og dygtige medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

En direkte kontakt

Har du brug for hjælp til en ny maskine eller et serviceproblem, så er vi altid ved telefonen. Find vores kontaktoplysninger her.

Nyeste produkter

I samarbejde med vores leverandører, har vi altid de nyeste varer i butikken og på shoppen. Vi arbejder hver dag for at blive de bedste på markedet.

Autoriseret serviceværksted

Hos ETR er du altid sikret, at din maskine får autoriseret reservedele. Vi arbejder nemlig kun med godkendte produkter, så vi sikrer god kvalitet. 

Lokal forhandler med et godt tilbud

ETR er beliggende lige i hjertet af Midtfyn, nemlig Ringe. Vi har altid gode tilbud til dig både i butikken og på shoppen. 

Vi kan hjælpe med finansieringen

ETR samarbejder med IKANO Bank, og derfor har du muligheden for at få finasieret dine produkter hos ETR. Læs mere lige her.