Husqvarna CEORA ™ – en robotplæneklipper til store arealer

Husqvarnas CEORA-serie er en ny generation af store robotplæneklippere, der er i stand til at håndtere de ”lidt” større arealer. CEORA er i stand til at vedligeholde grønne arealer på op til 75.000 m2. Der er med andre ord tale om en robotplæneklipper med store muskler. Muskler, der er i stand til at give dig en toptunet og professionel plæne.

Husqvarna CEORA henvender sig især til fagfolk med store græsarealer, der har brug for en systematisk og kontinuerlig klipning. Her kan der blandt andet være tale om sportsbaner af forskellige art, hoteller med store grønne områder, store private ejendomme, kommunale faciliteter og meget mere. 

Har du en plæne eller græsareal, der er for stor en mundfuld til din Husqvarna-automower, er CEORA-maskinen den rette løsning for dig.

 

En stor robotplæneklipper til store arealer

Fra kommunale forhaver til golfbaner og fodboldstadioner. Husqvarnas CEORA-serie er kommet for at ændre verden inden for kommerciel græspleje. Med deres allerede velkendte EPOS-teknologi er du sikret en autonom, fleksibel og problemfri havemaskine, der kommer til at sætte nye standarder inden for selvstændige græsslåningsløsninger.

Derfor bør du anskaffe dig en robotplæneklipper til store arealer

Husqvarnas CEORA-robotplæneklipper er produceret med henblik på at komme store, ”langhårede” græsarealer til livs. Med et stærkt batteri, et bæredygtigt DNA og den allerede populære EPOS-teknologi har Husqvarna fundet opskriften på succes, når det kommer til vedligeholdelse af store grønne områder.

Skulle du alligevel være i tvivl om, hvorledes Husqvarnas store robotplæneklipper er den rigtige løsning til dig, får du her 3 gode grunde til at bestille din maskine hos os:

 

1. Den dækker større områder end nogensinde set før

Har du længe kigget efter en robotplæneklipper til store arealer, behøver du ikke længere lede forgæves. Husqvarnas CEORA-modeller dækker store arealer på op til 75.000 m2 og gør det hurtigere og mere lydløst end nogensinde før.

 

2. Den reducerer græsslåningsomkostningerne

Hvis man sammenligner Husqvarnas store robotplæneklipper med traditionelle græsslåningsmetoder, er der både tid og penge at spare. CEORA-serien giver mulighed for besparelser på arbejds- såvel som udstyrsomkostninger.

 

3. Den giver en flot og systematisk klipning hver gang

Og det er ikke kun hver gang. Det er hver eneste gang. Med en systematisk klipning i parallelle baner egner CEORA sig til alt fra offentlige parker til golfbaner. Hyppighed, systematik og høj præcision er nøgleordene, når man skal beskrive Husqvarna CEORA. Dette er opskriften på en perfekt klipning.

 

 

En stor robotplæneklipper med sikkerheden i orden

Husqvarnas CEORA-robotplæneklipper har en indbygget undvigelsesmanøvre, der sørger for, at maskinen undgår tilfældige genstande og objekter, der ellers måtte forstyrre klipningen.

Derudover har CEORA-klipperen fået installeret sikkerhedslys, der med fordel kan tændes i de mørke timer. Disse lys bruger CEORA til at gøre opmærksom på sig selv, hvis der skulle være mennesker eller dyr på plænen samtidig med en klipning.

 

 

Sådan vedligeholder du din CEORA-robotplæneklipper

Det har aldrig været nemmere at passe og pleje en robotplæneklipper. Med en ergonomisk serviceposition er det nemt at komme til hjul såvel som knivdiske. Du behøver altså ikke vende hele maskineriet på hovedet eller ødelægge din ryg for at holde din robotplæneklipper lige så skarp som din plæne.

 

 

Spørgsmål til Husqvarnas robotplæneklippere til store arealer

CEORA-robotplæneklipperen er en seriøs investering i din fremtidige plæne. Derfor er det vigtigt, at du er helt sikker på, hvilken model du vælger, hvordan du vedligeholder den, og hvordan du generelt behandler din maskine.

Er du i tvivl om, hvorledes Husqvarnas store robotplæneklippere fra CEORA er den rigtige løsning til dig, eller hvordan du tager dig af den, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 25265750, e-mail lars@etr.dk eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at se nærmere på maskinen, er du også velkommen i butikken i Ringe. Her vil vi kunne give dig en grundig rådgivning og vejledning i, hvad du skal være opmærksom på, når du investerer i havemaskiner – det gælder selvfølgelig alt fra hækkeklippere til kædesave, højtryksspulere, stangsave og meget mere.

 

Vi sætter fokus på god service

Hos ETR Service i Ringe, bliver du altid mødt med et smil. Vi har passioneret medarbejder, der er uddannet teknikkere, så du altid får den bedste service. Vi er her for dig, når din maskine ikke virker, og vi kan kontaktes direkte på telefon,
mail eller et besøg i butikken i Ringe. 

Passioneret medarbejdere

Hos ETR har vi kun passioneret og dygtige medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

En direkte kontakt

Har du brug for hjælp til en ny maskine eller et serviceproblem, så er vi altid ved telefonen. Find vores kontaktoplysninger her.

Nyeste produkter

I samarbejde med vores leverandører, har vi altid de nyeste varer i butikken og på shoppen. Vi arbejder hver dag for at blive de bedste på markedet.