Alt til haven, skov, park & ATV’en

Hos ETR Service Ringe finder du altid et stort sortiment af pålidelige og ergonomiske havemaskiner på Fyn, der er klar til at ledsage dig i alt lige fra de små opgaver i bedene til de større projekter såsom skovrydning og fræsning. Så tag et kig på vores store udvalg af havemaskiner på Fyn, og find de helt rigtige redskaber til dit arsenal.

Hos ETR Service vil vi gerne give vores kunder den bedste service. Når der kommer nyt fra vores forhandlere vil du kunne finde alt information på denne side.

 

 COVID-19 status hos ETR Service i Ringe.

 

COVID-19 og risikoen for smitte udvikler sig hele tiden. Hos ETR følger vi situationen nøje, og vi bestræber os på løbende at holde et højt informationsniveau,såvel overfor vores medarbejdere som vores kunder.

Med de nødvendige tiltag i forhold til smittefare, har vi forsat åbent i butikken og på værkstedet. Vi er heldige at vi har god plads, og at vi kan holde flere meters afstand til hinanden, dette ser vi også at vores kunder gør i butikken.

Har du ikke mulighed for at komme i butikken i Ringe, men stadig mangler noget til haven? Så ring til os – vi hjælper gerne med en løsning.

Husk du altid også har mulighed for at bestille dine varer online her på siden.

 

Lad os alle stå sammen og passe på hinanden, vores syg og vores ældre.

Vi sætter fokus på god service

Hos ETR Service i Ringe, bliver du altid mødt med et smil. Vi har passioneret medarbejder, der er uddannet teknikkere, så du altid får den bedste service. Vi er her for dig, når din maskine ikke virker, og vi kan kontaktes direkte på telefon,
mail eller et besøg i butikken i Ringe. 

Passioneret medarbejdere

Hos ETR har vi kun passioneret og dygtige medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

En direkte kontakt

Har du brug for hjælp til en ny maskine eller et serviceproblem, så er vi altid ved telefonen. Find vores kontaktoplysninger her.

Nyeste produkter

I samarbejde med vores leverandører, har vi altid de nyeste varer i butikken og på shoppen. Vi arbejder hver dag for at blive de bedste på markedet.

Autoriseret serviceværksted

Hos ETR er du altid sikret, at din maskine får autoriseret reservedele. Vi arbejder nemlig kun med godkendte produkter, så vi sikrer god kvalitet. 

Lokal forhandler med et godt tilbud

ETR er beliggende lige i hjertet af Midtfyn, nemlig Ringe. Vi har altid gode tilbud til dig både i butikken og på shoppen. 

Vi kan hjælpe med finansieringen

ETR samarbejder med IKANO Bank, og derfor har du muligheden for at få finasieret dine produkter hos ETR. Læs mere lige her. 

Se vores produktsortiment 

Hos ETR Service har vi altid et stort udvalg af kvalitetsvarer på både vores webshop og i butikken. Har du et specifikt ønske til en vare, så kontakt os gerne direkte.