Alt til haven, skov, park & ATV’en

Hos ETR Service Ringe finder du altid et stort sortiment af pålidelige og ergonomiske havemaskiner på Fyn, der er klar til at ledsage dig i alt lige fra de små opgaver i bedene til de større projekter såsom skovrydning og fræsning. Så tag et kig på vores store udvalg af havemaskiner på Fyn, og find de helt rigtige redskaber til dit arsenal.

Hos ETR Service vil vi gerne give vores kunder den bedste service. Når der kommer nyt fra vores forhandlere vil du kunne finde alt information på denne side.

 

 BØRSEN GAZELLE 2023
Vores virksomhed har opnået Børsen Gazelle 2023. Under 1% af virksomheder i Danmark bliver kåret som Børsen Gazelle, og vi er en af dem! Kravene for at opnå gazellestatus er hårde og baseret på seks klare kriterier, som er følgende:
– Virksomhedens nettoomsætning og bruttoresultat
– Regnskabsperiode
– Virksomhedsform
– Sammenlignelighed for seneste 4 regnskabsår
– Driftsresultat
– Vækst
For at blive Børsen Gazelle, skal virksomhedens omsætning eller bruttoresultat bl.a. vokse med minimum 100% over fire regnskabsår, hvilket er imponerende i sig selv.  Det har været fire spændende år siden vi overtog ETR Service, hvor vi bl.a. har været igennem en corona pandemi, en krig i Ukraine og tørkeperioder. Selvom det indimellem har været svært at få varer på hylderne, har vores medarbejder knoklet for at hjælpe vores kunder hver dag, så et stort tak til alle vores medarbejdere, der hver dag arbejder og yder det bedste i vores lille virksomhed!

Der skal også lyde en stor tak til kunder, leverandører og samarbejdspartnere, der har været en del af vores rejse de seneste år – vi glæder os til endnu flere.

#BørsenGazelle2023

Lars.

Vi sætter fokus på god service

Hos ETR Service i Ringe, bliver du altid mødt med et smil. Vi har passioneret medarbejder, der er uddannet teknikkere, så du altid får den bedste service. Vi er her for dig, når din maskine ikke virker, og vi kan kontaktes direkte på telefon,
mail eller et besøg i butikken i Ringe. 

Passioneret medarbejdere

Hos ETR har vi kun passioneret og dygtige medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

En direkte kontakt

Har du brug for hjælp til en ny maskine eller et serviceproblem, så er vi altid ved telefonen. Find vores kontaktoplysninger her.

Nyeste produkter

I samarbejde med vores leverandører, har vi altid de nyeste varer i butikken og på shoppen. Vi arbejder hver dag for at blive de bedste på markedet.

Autoriseret serviceværksted

Hos ETR er du altid sikret, at din maskine får autoriseret reservedele. Vi arbejder nemlig kun med godkendte produkter, så vi sikrer god kvalitet. 

Lokal forhandler med et godt tilbud

ETR er beliggende lige i hjertet af Midtfyn, nemlig Ringe. Vi har altid gode tilbud til dig både i butikken og på shoppen. 

Vi kan hjælpe med finansieringen

ETR samarbejder med IKANO Bank, og derfor har du muligheden for at få finasieret dine produkter hos ETR. Læs mere lige her. 

Se vores produktsortiment 

Hos ETR Service har vi altid et stort udvalg af kvalitetsvarer på både vores webshop og i butikken. Har du et specifikt ønske til en vare, så kontakt os gerne direkte.