Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Husqvarna

 

Hos vores leverandør Husqvarna kan du få næsten alt til haven du måtte drømme om. Læs mere på denne side om hvad du f.eks. kan finde i vores produktsortiment fra Husqvarna. Find meget mere om vores produkter fra Husqvarna i vores shop.

 

1. Robotplæneklippere

Robotplæneklippere fra Husqvarna er robust og pålidelig og i stand til at håndtere udfordrende plæner med perfekt klipperesultat. Robotplæneklipperen navigerer nemt rundt på komplekse områder, glider gennem smalle passager, barsk terræn og stejle stigninger, så du får en perfekt klippet plæne hver dag – med et minimum af interaktion. Alt dette kan Husqvarnas robotplæneklipper klare, fordi den følger et afgrænsningsområde, som skal installeres i din have, inden robotplæneklipperen sættes i gang. Afgrænsningen kan også sættes op omkring blomsterbede eller andre steder, hvor du ikke ønsker, at robotplæneklipperen skal køre. I de fleste tilfælde tager det omkring to dage, inden robotplæneklipperen har slået alt græsset. Derefter kan du læne dig tilbage og nyde, at robotplæneklipperen holder din græsplæne nyklippet. Uanset hvilken type plæne du skal have klippet, kan Husqvarnas robotplæneklipper klare opgaven. 

Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du glemmer alt om din Husqvarna robotplæneklipper. Du bemærker den knap, mens den kører rundt i haven og udfører arbejdet hurtigt, støjsvagt og effektivt. Ingen støj, intet besvær — bare en flot græsplæne. Robotplæneklipperen kan også indstilles til at køre om natten, så du slet ikke bemærker den. Du kan desuden lade robotplæneklipperen køre, imens du er på ferie eller væk i en længere periode. På den måde kommer du hjem til det nydelige syn af en nyslået græsplæne. Med en Husqvarna robotplæneklipper slipper du for besværet ved at skulle vedligeholde din græsplæne, og kan bare læne dig tilbage og nyde, at din plæne altid er nyklippet. 

 

2. Plæneklippere

Plæneklippere fra Husqvarna er effektive og yderst ergonomiske. Hvad enten du vælger en model med en enkelttrins eller variabel gearkasse, kan du altså forvente en pålidelig ydeevne, som opfylder dine behov. En Husqvarna plæneklipper hjælper dig med at undgå unødige muskelspændinger og skader. Og oveni det giver den dig en behagelig oplevelse tæt på naturen. Med en af vores plæneklippere får du en kompetent og driftssikker partner. Det kompakte design giver en fremragende manøvredygtighed, og de vibrationsdæmpede håndtag gør plæneklipperen ergonomisk. En robust ramme og udførlige detaljer betyder også længere holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Med andre ord får du den komplette plæneklipper hos Husqvarna. Du får en plæneklipper i højeste kvalitet, der samtidig kan løse enhver udfordring den møder.
 

Alle Husqvarnas plæneklippere er udstyret med et klippeskjold, som er formstøbt i ét stykke. Det betyder, at der ikke er nogen svejsede dele, hvilket giver en robust og stabil maskine. Et klippeskjold i ét stykke er stærkt og giver en holdbar ydeevne. Det kalder vi for AFTech™ og resultatet er en førsteklasses finish af din plæne, på grund af den optimale luftstrøm gennem systemet. Med AFTech™ opsamles græsset optimalt, så du ikke er tvunget til at tømme din plæneklipper så ofte.

Vi går enormt meget op i evig udvikling af vores plæneklippere. Vi forsøger konstant at skubbe grænsen for, hvad der kan lade sig gøre, så du kan få det bedste mulige produkt. Med en plæneklipper fra Husqvarna får du det bedste af to verdener. Du får en plæneklipper i stilsikkert og tidløst design, der samtidig ikke går på kompromis med holdbarhed og robusthed. På den måde kan du effektivt klippe din plæne i mange år og se godt ud imens du gør det!

 

3. Klippo Plæneklippere

Det bedste bevis på, at Klippo holder i enormt lang til er nok, at så mange Klippo-plæneklippere går i arv til næste generation – f.eks. når børnene får deres eget hus og har brug for en plæneklipper. Gamle Klippo-maskiner får nye ejere – og så begynder det hele forfra igen, når de gamle Klippo-ejere køber en ny Klippo.

Uanset hvilken model du vælger, så får du en plæneklipper, som er omhyggeligt bygget med kvalitet i hovedsædet helt ned til mindste detalje – alt sammen for at sikre, at den kan gøre sit arbejde år efter år uden at ruste – og uden at klage.
 

Klippo er beregnet til det hårde liv i haven. Alle detaljer er udviklet specifikt med dette mantra in mente. En mere robust plæneklipper, skal du lede længe efter. Vi ved, at du og din Klippo vil være partnere i mange år. Du kan trygt stole på, at kvaliteten er i absolut top – selv dem du ikke kan se. På siden finder du et udvalg af de funktioner, som vores Klippo tilbyder dig.

Du kan blandt andet læse om Cross-Cut-Knive, der ved hjælp af fire knive findeler græsset. Eller cylinderskæret, der sørger for, at hvert græsstrå klippes individuelt. Klippo er forhjulstrukket, hvilket gør den enormt nem at manøvrere. Og så giver mulcherklipningen effektiv gødning til din plæne.

 

4. Havetraktorer

En havetraktor fra Husqvarna betjenes med pedaler, hvilket betyder, at du kan styre med begge hænder. På den måde er du sikret både komfort og kontrol, samtidig med at den er sikker at betjene. Og den kan klare alle plæner. Idet du kan vælge mellem tre forskellige klippesystemer – opsamling, bioklip (BioClip) og udkast – er du altid sikret et godt resultat.

Buske og træer er heller ikke noget problem. Takket være den unikke styreteknologi er det nemt at klippe rundt om alle slags forhindringer. Resultatet? Færre uklippede områder, effektiv klipning og fuld manøvredygtighed.

Vores havetraktor er udviklet med ergonomien i hovedsædet. Det betyder, at du får en ubesværet oplevelse, når du anvender havetraktoren til at klippe din plæne. Der er ikke langt fra tanke til handling, og havetraktoren opfører sig, som du forventer.

Takket være chokerfri opstart kan du tænde din havetraktor ved blot at dreje nøglen. Alle materialer anvendt til konstruktionen af havetraktoren er desuden i professionel kvalitet, så den bliver mere holdbar. Du har derfor uanset hvilken udfordring du står overfor, er Husqvarnas havetraktor den ideelle samarbejdspartner.

 

5. Løvblæsere

Kan en batteridrevet løvblæser virkelig være lige så effektiv som en kraftig benzindrevet løvblæser? Det korte svar er ja. Vores batteridrevne løvblæsere forsynes ved hjælp af en innovativ batteriteknologi. Det giver dig ikke blot en høj ydeevne, men også et lavt støjniveau og den bedste ergonomi og brugervenlighed i klassen. En batteridrevet løvblæser fra Husqvarna kan bruges til både indendørs og udendørs opgaver, f.eks. til at rengøre skure eller fjerne de faldne blade fra træerne. Den har en perfekt balance, hurtigstart, fartpilot og funktion til ekstra kraft.

Du har naturligvis stadigvæk mulighed for at vælge en brændstofdreven løvblæser. Den er lige så pålidelig, som den altid har været og klarer altid opgaven til perfektion. Takket være Husqvarnas unikke X-TORQ®

En løvblæsers traditionelle opgave er at rydde blade og andet i haven. Men Husqvarnas løvblæser kan uden problemer løse et flertal af andre opgaver.  Indendørsopgaver som rengøring af skure, maskiner og lader er eksempelvis oplagte arbejdsopgaver for vores løvblæser.

 

4. Hækkeklippere

Hos Husqvarna går vi op i, at du skal have mulighed for at vælge. Det gælder også vores hækkeklippere. Derfor kan du både få vores hækkeklippere med brændstofmotorer eller med batteri. Vores højteknologiske batterier gør vores hækkeklippere lige så effektive på batteri som på brændstofmotor. På den måde skal du ikke gå på kompromis, hvis du foretrækker en hækkeklipper, der kører på batteri. Batteriet lader dig maksimere din arbejdstid, og så er det let og støjsvagt.

Med hækkeklipperens lange sværd kan du optimere din arbejdstid, da du nemmere og hurtigere kan nå alle hjørner af din hæk.

Du har også mulighed for at justere hækkeklipperen til dine behov, så den er så komfortabel og effektiv som muligt. Husqvarnas hækkeklipper kommer i tre modeller, så du kan få den perfekte model til din hæk.

Hvis det er første gang, at du skal have en hækkeklipper, bør du vælge basismodellen. Du får en bundsolid hækkeklipper til en fornuftig pris, der kan klare de fleste almindelige hække. Er du interesseret i at opgradere til den sikre vinder, bør du vælge vores populære allround model. Hækkeklipperen klarer ubesværet alle typer hække og er den perfekte tilføjelse til dit arsenal.

Hvis du er typen, der ikke går på kompromis med kvalitet og vil have den ultimative professionelle hækkeklipper, så skal du vælge vores professionelle model. Du får en hækkeklipper, der udmærker sig i alle situationer og aldrig skuffer.

 

5.Græstrimmere

Hos Husqvarna har vi en kanttrimmer til ethvert behov. Det gælder også, hvis du ikke ønsker at anvende en benzindreven motor, eller du ikke vil forstyrre naboerne.

Hvis det er vigtigt, at trimmeren er støjsvag, skal du vælge en batteridrevet græstrimmer. Vores støjsvage, lette, afbalancerede, brugervenlige og batteridrevne græstrimmere kan klare de vanskeligste opgaver. De har en fremragende ergonomi, balance og høj ydeevne.

De bruger Li-ion-batterier, som har en uovertruffen lang levetid og fås i forskellige kapaciteter. Og med vores effektive oplader tager det kun 35 minutter at lade batteriet helt op. Hvis du har to batterier ved hånden, kan du arbejde uafbrudt hele dagen.

 

6. Buskryddere

Sammen kan vi minimere vores belastning af miljøet. En buskrydder fra Husqvarna er udstyret med den unikke X-TORQ® motor. Den reducerer udstødningsemissioner med op til 75 % og øger brændstofeffektiviteten med op til 20 %. På den måde kan du nemt og effektivt få klaret buskrydningen – samtidig med, at du minimerer påvirkningen på miljøet.

Alle Husqvarna buskryddere leveres med en stopkontakt med automatisk nulstilling. Det betyder, at stopkontakten automatisk vender tilbage til startpositionen, når maskinen slukkes, så den er nem at starte. På den måde er maskinen altid klar, når du er.

Hos Husqvarna forsøger vi altid at udvikle vores buskrydder, så den skubber grænserne for, hvad der er muligt. Vi vil minimere miljøpåvirkningen og samtidig skabe et haveredskab, der klæder dig på til alle typer af opgaver. På den måde får du det bedste af begge verdener, når du vælger en buskrydder fra Husqvarna.

 

7. Motorsave
Det siger sig selv, at vi har naturen i højsædet, og at vi i lige så høj grad som dig bekymrer os for naturen. Sammen kan vi minimere vores miljømæssige påvirkning. Husqvarna kædesave er alle udstyret med den unikke X-TORQ® motor, som bruger mindre brændstof og udleder mindre CO2 i overensstemmelse med de skrappeste emissionsbestemmelser i verden. Dette resulterer i, at vores bæredygtige motorsave udleder op til 75 % færre emissioner og forbruger op til 20 % mindre brændstof. Du kan derfor skåne miljøet samtidig med, at du sparer penge på brændstof til din motorsav. Hos Husqvarna stopper udviklingen af vores sortiment af motorsave aldrig. Vi tilstræber altid at levere de mest effektive kædesave til professionelle og hobbyister. 
 

Vi ved, at sikre og robuste arbejdsredskaber så som motorsave er alfa og omega, når man arbejder med skovbrug. Med din Husqvarna motorsav kan du arbejde sikkert og fleksibelt. Vi har derfor udviklet en række teknologier, der forbedrer anvendelsen af kædesaven.

Den kombinerede choker-/stopknap muliggør nemmere start og forhindrer, at motoren drukner. Takket være centrifugalsystemet til luftrensning opstår der minimalt slid, og du kan bruge motorsaven i længere tid mellem hver filterrensning. Vores SmartStart® funktion gør, at der er op til 40 % mindre modstand i startsnoren. Du kan altså starte kædesaven hurtigt med minimum anstrengelse.

Vi har desuden udviklet vores egen støddæmpende teknologi, kaldet Low Vib®, som øger komforten ved anvendelse af motorsaven og skåner dine hænder og arme ved forlænget brug. For at garantere din sikkerhed, har vi implementeret vores nyeste funktion TrioBrakeTM, som ved udløsningen standser motorsaven hurtigt. 

 

Se alle vores Husqvarna produkter lige her