Husqvarna LF 50 L

 

 

Lej en maskine til dit
behov hos ETR Service

Hos ETR kan du altid leje en maskine efter dine behov. Vi udlejer en enkelt dag eller til en hel weekend. Det er altid en god idé at booke maskinen i god tid, så du er sikret lige den maskine du har brug for. 

Hvad koster det at leje

Leje pr. dag inkl. moms kr. 300,-
Leje for Lørdag og Søndag
inkl. moms kr. 500,-

Hente/Bringe Service

Kørsel – Der er hente/bringe service inden for en radius af 15 km fra butik på kr. 200,- inkl. moms. pr. vej.

Kontakt os for udlejning

Vil du gerne leje denne maskine, så kontakt os på tlf. 25 26 57 50

Husqvarna LF 50 L

  LF 50 L er en let, hurtigvirkende, fremadgående komprimeringsmaskine, der er ideel til komprimering af tynde til mellemtykke lag af granulær jordbund. En unik pladeform og optimeret hastighed muliggør hurtig og nem komprimering med store produktionshastigheder. Det eksklusive, patenterede vibrationsdæmpende håndtag beskytter dig mod skadelige vibrationsniveauer, og det kompakte design med sammenklappeligt håndtag letter transport og opbevaring. Design med sammenklappeligt håndtag letter transport og opbevaring.

   

  Pris pr.dag kr. 300.- inkl. moms og forbrug af knive

  Pris for en weekend kr. 500.- inkl moms og forbrug af knive

  Send os en besked for udlejning

  Hvis du ønsker at leje denne maskine, kan du også sende os en besked direkte via nedenstående kontaktformular. Vi vil hurtigst muligt tage kontakt til dig. 

  2 + 13 =

  Se vores produktsortiment 

  Hos ETR Service har vi altid et stort udvalg af kvalitetsvarer på både vores webshop og i butikken. Har du et specifikt ønske til en vare, så kontakt os gerne direkte.