Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

WOLF GARTEN

Der ligger meget arbejde og vedligeholdelse bag enhver flot have, og har du ikke det rigtige udstyr til rådighed, eller er dit haveværktøj ikke af høj kvalitet, kan det hurtigt besværliggøre selv den mindste opgave – det slipper du for, når du vælger Wolf Garten haveredskaber. 


Wolf Garten blev grundlagt af Gregor Wolf i Tyskland i 1927. Det første haveredskab han udviklede, var et ukrudtsjern, der skulle lette landbrugsarbejdet, og siden dengang er produktsortimentet blot blevet udvidet igen og igen. I dag er Wolf Garten en af de største virksomheder i Europa inden for branchen, og deres værktøj sværger professionelle såvel som havemænd til hver eneste dag.

 
Det tyske mærke har stort set alt, du skal bruge til vedligeholdelse af udendørsarealer. Alt lige fra Wolf Gartens populære beskærersaks til effektive buskryddere, plæneklippere med masser af power samt riders og havetraktorer. Alle i den umiskendelige høje kvalitet, som Wolf Garten er blevet synonym med. 

 

Gør alle typer havearbejde til en leg med redskaber fra Wolf Garten 

Da Gregor Wolf satte sig ned for at udvikle sit ukrudtsjern, var det med et bestemt mål for øje. Nemlig at det skulle kunne gøre arbejdet relateret til at fjerne ukrudt så let som muligt. Den filosofi gør sig stadig gældende, og derfor udmærker deres redskaber sig også ved deres brugervenlighed og effektivitet.

 
For Wolf Garten er det alfa og omega, at havearbejde er en fryd, og med deres haveredskaber kan du til enhver tid nyde at være i haven – uanset om du skal trimme kanterne i græsset, eller om det er græsset på en hel sportsplads, der skal klippes. Hvert et redskab fra Wolf Garten er således udviklet til at give den absolut bedste oplevelse og mest mulig kontrol – hver eneste gang.

 
Wolf Garten sørger hele tiden for at udvikle sig, og de er ikke bange for at prøve nye ting af, når det kommer til haveredskaber. Wolf Garten er især kendt for at lytte til deres kunders behov, og ud fra det skaber de nye og innovative løsninger, der gør havearbejdet lettere, mere effektivt og naturligvis sjovere. 

 

Med Wolf Garten er du garanteret et godt resultat 

Med et eller flere Wolf Garten haveredskaber i dit arsenal har du altid det bedste værktøj til at klare de mange opgaver, der skal løses i haven – alt lige fra de helt store opgaver til de helt små ting, der er med til at give en snorlige have, der virker velplejet. 


Leder du efter en Wolf Garten forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er stolte af at kunne præsentere Wolf Garten som leverandør hos ETR Service Ringe, og derfor kan du altid finde et udvalg af havemaskiner og redskaber fra det tyske varemærke online såvel som i vores butik.


Som Wolf Garten forhandler er det også vigtigt for os altid at kunne bistå i valget af de rigtige haveredskaber. Skulle du derfor have spørgsmål til udvalget, er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal vælge, eller vil du blot vide mere om Wolf Garten, er du altid velkommen til at ringe til os på 25 26 57 50 eller skrive til os på lars@etr.dk. Vi står naturligvis også klar med sparring i vores butik i Ringe.