Mossrider 102 cm bred

 

 

Lej en mossrider til dit
behov hos ETR Service

Hos ETR kan du altid leje en mossrider efter dine behov. Vi udlejer en enkelt dag eller til en hel weekend. Det er altid en god idé at booke maskinen i god tid, så du er sikret lige den maskine du har brug for.

Hvad koster det at leje

Leje pr. dag inkl. moms kr. 600,- 
Leje for Lørdag og Søndag
inkl. moms kr. 800,-

Hente/Bringe Service

Kørsel – Der er hente/bringe service inden for en radius af 15 km fra butik på kr. 200,- inkl. moms. pr. vej.

Kontakt os for udlejning

Vil du gerne leje denne maskine, så kontakt os på tlf. 25 26 57 50

Mossrider 102 cm bred

Vissent græs og mos samler sig i bunden af enhver plæne. Hvis ikke det bliver fjernet jvænligt, vil der danne sig et lag så tæt, at det lukker det meste lys og luft ude, som også for græsset er en livsbetingelse.

Derfor udlejer vi hos ETR en mossrider, som kan hjælpe dig/jer med at få styr på græsplanen. Ved at leje en mossrider kan græsplænen forkæles med:

– En vertikalskærer, plænelufter og mosfjerner i samme maskine, der endda bruges samtidig med at du slår græs med havetraktoren.

– Ved hjælp af disse tre funktioner i samme maskine sikrer man uden ekstra arbejde, at lys, luft, vand og næringsstoffer igen kan trænge ned til græssets rødder.

– Vissent græs, kløver og mos bliver revet op, vækstbetingelserne for mælkebøtter reduceres og eventuelle dræbersnegle tillintetgøres. Desuden udjævnes græsplænen

Leje pr. dag inkl. moms kr. 600,- 

Leje for Lørdag og Søndag inkl. moms kr. 800,-

Kørsel – Der er hente/bringe service inden for en radius af 15 km fra butik på kr. 200,- inkl. moms. pr. vej. 

Send os en besked for udlejning

Hvis du ønsker at leje denne maskine, kan du også sende os en besked direkte via nedenstående kontaktformular. Vi vil hurtigst muligt tage kontakt til dig. 

5 + 3 =

Mossrider 102 cm bred

Se vores produktsortiment 

Hos ETR Service har vi altid et stort udvalg af kvalitetsvarer på både vores webshop og i butikken. Har du et specifikt ønske til en vare, så kontakt os gerne direkte.