Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

TROLLA

Har du en havetraktor stående, og bliver den kun taget frem, når der skal klippes græs?

Eller ville du ønske, at du kunne bruge din ATV’er til andet end blot at blive fragtet rundt på din grund?

Så bør du helt sikkert tage et kig på det store udvalg af tilbehør og udstyr fra Trolla. 

 

Trolla er et dansk varemærke, der har specialiseret sig i at udvikle og producere tilbehør og udstyr til forskellige havemaskiner og køretøjer – på den måde kan du gå fra at have en maskine, der måske kun kan bruges til én ting, til at have et køretøj med et utal af anvendelsesmuligheder.

 
Varemærket producerer i dag også et væld af andre havemaskiner, herunder tromler, kædeslibere, trillebøre og sprøjter, i samme høje kvalitet som deres tilbehør.

 

Udstyr til havetraktorer, ATV’ere og havemaskiner fra Trolla

Trolla opstod i sin tid som en del af F&H Com A/S, og allerede fra starten af var deres mål at skabe praktiske vedhæng til havemaskiner. Det kræver blot et simpelt grundmodul, som du hægter på din ATV’er eller havetraktor, og på ingen tid og med nærmest intet arbejde er dit køretøj transformeret om til en multimaskine med et væld af muligheder.

 
Til ATV’ere tilbyder Trolla alt lige fra spredere og plæneluftere til slagleklippere. Med udstyr fra Trolla kan du også lave din havetraktor om til en løvopsamler og tromle, ligesom du kan sikre en altid flot gårdsplads med  en gårdrive fra Trolla. Med andre ord er der mange muligheder for at få løftet en lang række af opgaver i haven såvel som i parken, når først du har det rigtige tilbehør fra Trolla.

 
I dag er Trolla en af de førende leverandører, og de udmærker sig ved at have et af de mest fleksible og omfattende produktsortimenter til havemaskiner i hele Europa. Så leder du efter de helt rigtige tilføjelser til din havetraktor eller ATV, er Trolla det helt rigtige varemærke at vende sig mod. 

 

Stort udvalg af tilbehør fra Trolla hos ETR Service Ringe

Ideen bag Trolla er at gøre det daglige havearbejde og samtlige vedligeholdelsesopgaver i udendørsarealerne så lette som muligt – derfor er du altid garanteret et effektivt og tidsbesparende stykke arbejde med udstyr fra Trolla. Ydermere har der også været et særligt fokus på brugervenligheden i udviklingen af hvert stykke udstyr. Det er din garanti for, at deres store sortiment altid er let at montere og afmontere – ligesom du altid er sikret et perfekt resultat.

 
Hos ETR Service Ringe er vi stolte af at kunne kalde os selv for Trolla forhandler. Hos os finder du altid et stort udvalg af de innovative og praktiske tilbehørsdele til både ATV’ere og havetraktorer.

 
Går du og overvejer at udvide udvalget i redskabsskuret eller garagen med et eller flere produkter fra Trolla, men er du i tvivl om, hvilke du skal vælge? Eller er du blot interesseret i at høre mere om de mange anvendelsesmuligheder, Trolla tilbyder? Som Trolla forhandler står vi altid til rådighed for sparring inden køb – så kontakt os på telefon 25 25 57 50 eller lars@etr.dk. Du er også velkommen til at komme forbi vores butik i Ringe, hvor vi også gerne guider dig til den helt rigtige løsning.