Lease Plus hos ETR…

Så nemt som klar, parat, start

Sådan fungerer det – i fire enkle trin

Lease Plus er designet til dem, der vil have fuldstændig ro i sindet og en perfekt græsplæne. Vores udgangspunkt er altid dig og dine behov. Vi ved også, at der ikke er to personer, der har nøjagtig de samme krav, så vi forsøger at være så fleksible som muligt. Når det er sagt, kan du her se, hvordan en typisk Lease Plus-ejerskabsrejse ser ud.

1. Vælg din ideelle Automower®-model

Husqvarna tilbyder et bredt udvalg af Automower®-modeller, hver med egne funktioner og kapacitet med hensyn til størrelsen af den græsplæne, de kan klare. Start med at kontakte din lokale forhandler for at vælge den ideelle model. Er terrænet på din græsplæne bakket? Har du en stor græsplæne eller adskillige små græsplæner? 

2. Bestil en installationsdato

Sammen med din forhandler skal du vælge en installationsdato, der passer for dig. Eksperterne kommer derefter og lægger afgrænsningskabler, anbringer ladestationer (du skal muligvis bruge mere end én) og foretager de nødvendige justeringer af firmwaren. Det er vigtigt at have en professionel til at gøre dette for at sikre sikker og optimal ydeevne.

3. Få meddelelser om regelmæssige eftersyn

Når det er tid til det årlige eftersyn, får du en påmindelse. Du kan derefter tage din Automower® med til din forhandler og sørge for, at den får den bedst mulige pleje hen over vinteren. Når foråret kommer, får du en meddelelse om at din plæneklipper er klar til brug. Som en del af den årlige service leverer vi også nye knive og naturligvis gratis reparationer efter behov.

4. Køb den eller indgå en ny leasingaftale

Med Lease Plus kan man vælge mellem en leasingperiode på 36 måneder (3 år) eller 60 måneder (5 år). Når perioden er slut, har du mulighed for at købe plæneklipperen til restværdien. Du kan også returnere den og opgradere til en ny Lease Plus-kontrakt. På den måde kan du altid være sikker på at have den nyeste førsteklasses plæneklipper. Beslutningen er din.

Så nemt som klar, parat, start…

Lad de professionelle gøre arbejdet. Lease Plus er det ultimative inden for nemt ejerskab. Det er i øjeblikket tilgængeligt til Automower®, og det betyder, at vi påtager os det fulde ansvar for installation, vinteropbevaring og servicering af dit produkt med en praktisk tre eller fem år lang leasingaftale. Alt sammen for at holde dit produkt kørende nemt og effektivt, så du kan fokusere på mere vigtige ting. Vi kan’ naturligvis ikke lease dig en græsplæne, men vi kan sikre os, at din får et smukt, tæppelignende udseende, som naboerne vil misunde dig.

 

Automower® 36 måneder – fra 465 kr/måned eller 60 måneder – fra 399 kr/måned

  • Produkt og installation
  • Årligt eftersyn inkl. softwareopdatering
  • Vinteropbevaring
  • Gratis reparationer*
  • Originale Husqvarna-knive til sæsonen

*Medmindre produktet er beskadiget som følge af misbrug, forsømmelse eller fejlagtig anvendelse.

automowere

Vi er nemme at finde..

Beliggende på Midtfyn

Velkommen hos ETR som kan hjælpe dig med at til have, skov, park og ATV.

ETR er beliggende på Midtfyn i Ringe med en stor butik og værksted til services. Hos ETR står vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning. I butikken finder du alt til din have, og vi har udstillet et hav af maskiner fra vores leverandører i butikken.

Er du træt af at bruge fritiden på at slå græs?

Vær sikret din automower
er klar til sæsonen

Få din automower eller robotplæneklipper vinteropbevaret hos ETR, og vær sikker på at den er klar til sommerens opgave. Hos ETR har vi forskellige pakker der kan tilvælges til din automower, således du altid er sikker på en stabil drift i haven.

Se vores produktsortiment 

Hos ETR Service har vi altid et stort udvalg af kvalitetsvarer på både vores webshop og i butikken. Har du et specifikt ønske til en vare, så kontakt os gerne direkte.