Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Proatv A/S

Skal du have fat i en ATV’er til at komme frem og tilbage på din grund? Eller leder du efter lidt ekstra sjov med masser af hestekræfter i hverdagen? Så bør du helt sikkert overveje at tilføje en ATV fra Proatv til din garage. 
Hos ETR Service Ringe er vi ATV forhandler, og vi har en lang række ATV’ere fra danske Proatv, der har base i Sæby. Proatv så dagens lys første gang i 1999, og til at begynde med var omdrejningspunktet import af ATV’ere til børn samt tilbehør til Quad cross. I dag er forretningen udvidet, og fra at tilbyde køretøjer til børn, har de i dag et kæmpe udvalg til hele familien.

 

 
For ejerne er Proatv ikke bare en forretning – det er en passion, og det ses også i Proativ’s altid store udvalg af køreklare ATV’ere, der er klar til at blive solgt videre. 

 

 

Proatv – en veletableret leverandør af ATV’ere

 

Med mange år bag sig er Proatv efterhånden blevet en veletableret leverandør af ATV’ere. Lige siden starten har de præsenteret et udvalg af SMC-maskiner – et udvalg, der blot er blevet større med tiden. SMC er taiwansk, og i dag er det den 3. største producent af ATV’ere på verdensplan. Det er derfor ikke uden grund, at Proatv netop har valgt SMC. Her er du nemlig altid sikret en stærk drivlinje, solide hestekræfter og en maskine, der er klar til alt lige fra lange strækninger med dit udstyr på slæb til fornøjelsesture med fart over feltet.

 
Proatv er i dag leverandør til en lang række af danske forretninger, der handler med have- og parkudstyr samt maskinforretninger. Proatv arbejder hver dag for at udvide deres sortiment med nye og spændende køretøjer, og Proatv’s mål er ikke kun at kunne levere driftssikre løsninger – men også maskiner, der kan klare ethvert terræn og al slags vejr og vind.


Når først hestekræfterne bliver sat i omdrejninger, kan Proatv’s ATV’ere klatre op ad selv stejle bakker, køre ned ad dybe dale, få fart på ud ad lige stier og bevæge sig over ujævnt landskab let som ingen ting – og det bedste af det hele er, at det er en sand fornøjelse for dig som fører. Alle de ATV’ere, Proatv sælger, er udstyret med kraftige fjedre, brede hjul og robuste undervogne, der gør enhver tur til en fornøjelse. 

 

Hestekræfter og solide maskiner fra Proatv

Så skal du ud og investere i en ny arbejdshest eller en ATV’er, der er som skabt til at få nogle kilometer bag sig i hurtig fart, bør du helt sikkert tage et kig på det udvalg, som Proatv altid har til rådighed. Typisk lagerfører Proatv et sted mellem 250-350 ATV’ere, og fælles for dem alle er den absolut høje kvalitet og det kraftige karrosseri, der kan klare det meste.

 
Leder du efter en ATV forhandler, kan du trygt vælge ETR Servide Ringe. Som ATV forhandler er vi glade for vores samarbejde med Proatv, og derfor kan vi også præsentere et stort udvalg af nogle af de bedste maskiner på markedet. 
Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 25 26 57 50 eller skrive til os på lars@etr.dk. Du kan også slå vejen forbi vores butik i Ringe, hvor du selv kan opleve vores udvalg af maskiner fra Proatv.