Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

OREGON

Når græsset skal slås, hækken klippes og afgrøderne høstes, er det vigtigt, at det bliver gjort med det rigtige udstyr.

 

Bliver der gået på kompromis med kvalitet, brugervenlighed og effektivitet, kan det gå ud over det endelige resultat – denne bekymring slipper du for, når du vælger Oregon.

 
Oregon, eller Oregon Saw Chain Manufacturing Corporation, blev grundlagt tilbage i 1947 i byen Portland i Oregon. Fra en af grundlæggernes kælder udviklede mærket deres første produkt – en revolutionerende kædesav, og siden dengang er det gået stærkt. I dag producerer Oregon alt til park og have til både den professionelle gartner såvel som til havemanden.

 
Det amerikanske brand arbejder ud fra én mission, og det er, at de vil producere holdbare haveredskaber, som du kan stole på og tage i brug – igen og igen. 

 

Oregon – et af de førende brands inden for redskaber til park og have

 Historien bag Oregon er en lidt anderledes fortælling om en mand, der ville finde den bedste måde at skære i træ. Ved at betragte en træbille i en træstub erfarede grundlæggeren bag Oregon, Joseph Buford Cox, at billen nemt kunne tygge sig gennem træet grundet dets unikke c-formede kæber. Det var netop disse kæber, der kom til at revolutionere kædesaven. Han fik nemlig duplikeret de c-formede kæber i stål og satte dem på en kædesav. I dag er dette unikke Oregon sværd stadig brugt i de kædesave, du finder i deres sortiment. Derfor er en Oregon kædesav ikke bare en hvilken som helst anden kædesav. Det er en unik kædesav, der kombinerer naturens elementer og ren motorkraft.

 
 I dag tilbyder Oregon meget mere end blot den traditionelle Oregon kædesav. Deres sortiment er fyldt med bundsolide maskiner og redskaber, der kan ledsage dig i et væld af forskellige opgaver udendørs. Til den ivrige haveejer, der ikke vil gå ned på udstyr, tilbyder de eksempelvis effektive buskryddere, løvblæsere og plæneklippere, der altid sørger for en snorlige og perfekt klippet plæne. Til dig, der til hverdag arbejder udendørs inden for landbrug eller den grønne sektor, kan du vælge mellem kraftige kædesave med det unikke Oregon sværd, beskyttelsesgear og værktøjer, der er perfekte at have med sig i marken. Derudover finder du også alt inden for tilbehør til de forskellige maskiner hos Oregon. 

 

Oplev kvalitet og driftssikkerhed med Oregon

Det er ikke uden grund, at flere sværger til Oregon. Uanset om der er tale om husejeren, der bruger weekenden i haven eller den professionelle gartner, der arbejder udenfor i al slags vind og vejr, er Oregon for mange det foretrukne valg. Både når det gamle skal skiftes ud med nyt, og når nye haveredskaber skal tilføjes arsenalet.

 
Vi er en stolt Oregon forhandler, og derfor kan du også altid vælge mellem et udvalg af de populære maskiner fra Oregon, når du leder efter det rette udstyr hos ETR Service Ringe. Er du i tvivl om, hvorvidt Oregon er det rette mærke for dig, eller vil du vide lidt mere om de enkelte maskiner, før du køber dem, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 26 57 50 eller lars@etr.dk. Du kan også altid komme forbi vores butik i Ringe, hvor vi altid står klar med sparring og gode råd.