Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

NIBBI

Brugervenlighed, fuld kontrol og altid gode slutresultater er alle synonymer med det kvalitetsstemplede brand, Nibbi. Så leder du efter en ny traktor til vedligeholdelse af dine udendørsarealer, er Nibbi et mærke, du helt sikkert bør tage et kig på.   

 

Nibbi har eksisteret siden 1940, hvor brandet så sin begyndelse i Reggio Emilia. Her besluttede to entreprenører, Nibbi og Pratissoli, sig for at starte et lille værksted, og herfra udviklede de nogle af de første motordrevne landbrugsmaskiner i Italien. I 1940’erne beslutter de sig for at gå hver deres vej, og hvor Prattisoli specialiserer sig i membranpumper, fortsætter Nibbi med at udvikle traktorer til landbruget.

 
I dag ejes Nibbi af Emak, men fokusset ligger stadig på produktionen af havemaskiner i verdensklasse. 

 

Vær garanteret altid gode resultater med Nibbi

Lige siden begyndelsen har italienske Nibbi været garant for kvalitet – både dengang, hvor maskinerne blev udviklet i et lille værksted til i dag, hvor store fabrikker står bag produktionen.

 
Nibbi er især kendt for deres 2-hjuls- og 3-hjulstraktorer, der kommer med en lang række forskellig Nibbi tilbehør. Det er med til at gøre deres traktorer utrolig anvendelige og er derfor også det perfekte valg til den professionelle bruger, der ikke vil gå på kompromis, når det kommer til valg af maskiner. Deres 2-hjulstraktorer er udstyret med et praktisk og ergonomisk håndtag, der sikrer den bedste oplevelse og fuld kontrol til enhver tid. Ydermere er både deres 2-hjulstraktorer og 4-hjulstraktorer udstyret med brede hjul for maksimalt vejgreb – uanset hvilket terræn, den skal bevæge sig over og hvilken opgave, den skal løse.

 
For det italienske mærke er udvikling vejen frem til de mest stabile maskiner. Uanset om der er tale om deres traktorer eller Nibbi tilbehør, så sørger virksomheden derfor for hele tiden at være foran, hvilket er din garanti for det altid bedste resultat. 

 

Nibbi – et mærke med passion for power og anvendelighed 

Bag hver en maskine fra Nibbi ligger der en stærk motor og et driftssikkert system, der giver traktorerne en masse power og dermed også mulighed for at løse enhver opgave hurtigt og effektivt. Men ud over godt med power får du også en helt særlig anvendelighed. Har du først en traktor fra Nibbi, kan du tilslutte et hav af forskelligt tilbehør til den – herunder fræsere, sneplove og fejebørster.

 
Er du på udkig efter en Nibbi forhandler, kan du altid finde et udvalg af de praktiske traktorer hos ETR Service Ringe. Ydermere finder du også tilbehør til de forskellige traktorer, så du kan få mest muligt ud af din traktor.

 
At anskaffe sig det rigtige haveudstyr er en investering, og derfor er det også vigtigt, at du vælger det helt rigtige til at starte med. Vi står altid klar med sparring og rådgivning, så du kan være sikker på at gå med den løsning, der passer bedst til dine behov og dine udendørsarealer. Tag derfor gerne fat i os på telefon 25 26 57 60 eller lars@etr.dk og hør mere.