Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

MAKITA

At passe haven og udendørsarealerne kræver det rette udstyr – udstyr der kan bistå dig i alle opgaver.

Og det får du til enhver tid med Makita. Makita er et japansk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1915.

 

Allerede fra begyndelsen var det Makitas hovedfokus at udvikle værktøj, og i dag, over 100 år senere, er de en af de største leverandører af havemaskiner og redskaber til den private haveejer såvel som den, der til daglig arbejder med pasning af udendørsarealer.

 

Deres sortiment består af over 1.000 varer, der bliver forhandlet i over 100 lande, hvilket gør Makita til et af de mest verdensomspændte mærker inden for branchen på markedet. 

 

Oplev den japanske teknologi med Makita 

Makita haveredskaber kan noget helt særligt, og derfor er der også mange, der altid sværger til Makita, når det gamle skal skiftes ud med noget nyt, eller når arsenalet af værktøjer skal udvides. Ud over at være ekstremt holdbart får du med Makita også en maskine, der brillerer med sin høje ydeevne og driftssikkerhed.

 
Der, hvor Makita især skiller sig ud, er ved deres konstante fokus på udvikling og innovative løsninger. Fra deres hovedsæde i Japan og alle deres fabrikker rundt omkring i verden arbejder de hver dag på at udvikle den nyeste teknologi og de mest solide løsninger. De forsøger konstant at forbedre deres egne Makita haveredskaber, og derfor er du også altid sikker på at få den nyeste teknologi, de nyeste features og den bedste oplevelse, når du vælger et produkt fra Makita.

 
Makita udmærker sig dog ikke kun på grund af teknologien. De udmærker sig også ved, at de altid tilpasser deres produktsortiment efter det land, de bliver solgt i. Så når du køber Makita i Danmark, får du et haveredskab, der er specielt udviklet til at kunne klare det danske klima og den danske vegetation. 
 

Makita – her er brugervenligheden i fokus 

Det er ikke kun vigtigt, at der ligger en masse power bag dine haveredskaber, og at de er klar til at løse de opgaver, du måtte stille dem overfor. Det er mindst lige så essentielt, at dine haveredskaber er nemme at arbejde med og er bygget til at blive brugt i længere tid ad gangen. Alle de værktøjer og maskiner, der forlader Makitas fabrikker er således designet med ergonomi og brugervenlighed in mente. På den måde kan du udføre opgaver effektivt – men skånsomt mod din krop.

 
Leder du efter en Makita forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ETR Service Ringe er vi stolte af at kunne præsentere et udvalg af Makitas haveredskaber til dig, der ikke vil gå på kompromis. Som Makita forhandler står vi også altid klar til at rådgive dig inden køb, så du er sikker på at få den rigtige tilføjelse til dit arsenal. Så tøv endelig ikke med at kontakte os på 25 26 57 50 eller lars@etr.dk