Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

KOSANGAS

 

 

Hvor noget haveudstyr kræver benzin for at virke, er der andet, der har behov for gas for at kunne fungere.

Som kosangas forhandler sælger vi både til private og virksomheder, og derfor kan du også altid finde et stort udvalg af kosangas hos ETR Service Ringe. 


Kosan Gas blev stiftet helt tilbage i 1929, og siden dengang har de leveret kosangas og forskellige gasløsninger af højeste kvalitet. Det oprindelige ønske var at levere gas på flasker til de husmødre, der var bosat på landet, og som ikke havde adgang til en fast gasforsyning, og nu sørger de for kosangas på flaske til private såvel som professionelle.

 
I dag er kosangas den foretrukne gasløsning for danskerne, og deres almindelige flasker såvel som deres letvægtsflasker bliver brugt til alt lige fra varmelamper og gasgril til større produktionsprocesser i industrien. 

 

Gasløsning tilpasset dit behov med kosangas 

Det, der gør kosangas unik, er den specialdesignede kompresser, som den enkelte flaske er udstyret med. Det var netop udviklingen af den, der gjorde det muligt at få leveret gas på flaske hjem til husmødrene – og selvom det er mange år siden, den første flaske blev produceret, er kosangas blot blevet mere og mere vigtigt i mange husholdninger og virksomheder.

 
Ud over at være den største leverandør er Kosan Gas også den producent, der kan tilbyde mest alsidighed i deres produkter. Det betyder, at du kan få kosangas, der passer til lige præcist dit behov. Vælg mellem de helt store flasker med op til 33 kilo kosangas til de mindste flakser med 5 kilo gas i. De større flasker er perfekte til industrielt brug, mens de mindre flakser er den perfekte løsning til gasgrillen og ukrudtsbrænderen. Så uanset hvilket behov du har, kan du finde en kosangas, der matcher de opgaver, du skal have løst.

 
Kosan Gas er en moderne og innovativ virksomhed, der altid sørger for at kunne levere de mest praktiske, effektive og miljørigtige løsninger. Når du vælger kosangas, er du også sikker på at få en sikker løsning, da sikkerhed ved både fragt og anvendelse bliver vægtet højt. 

 

Find kosangas hos ETR Service Ringe 

Hos ETR Service Ringe er vi en stolt kosangas forhandler, og du kan altid finde et stort udvalg af kosangas hos os. Når du har tømt din kosangas, kan du naturligvis også få den byttet hos os, så du altid har kosangas til rådighed.

 
Leder du efter en kosangas webshop, har du mulighed for at købe det hele online lige her hos os. Du kan også altid komme forbi vores butik i Ringe, hvor du selv kan se vores store udvalg af kosangas.

 
Er du i tvivl om, hvilken størrelse kosangas du skal bruge? Eller er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge kosangas til dit udstyr? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 26 57 50 eller skrive til lars@etr.dk