Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Kärcher

 

Når det kommer til udstyr til hus og have, er der få som Kärcher. Dette brand er garant for bundsolide maskiner og kvalitetsudstyr

til både inde og ude – derfor kan du også finde Kärcher hos ETR Service Ringe. 


Kärcher er en tysk familieejet virksomhed, der lige siden begyndelsen har været kendt for solide maskiner, der er klar til at løfte alle opgaver inden for blandt andet rengøring og vedligeholdelse af udendørsarealer. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1935, og de lagde ud med at levere varmeelementer. Siden da er udvalget af maskiner og redskaber blot vokset, og de står bag mange innovative redskaber udstyret med den nyeste teknologi.

 
I dag er Kärcher en af de største inden for sin branche, og de solide maskiner fra Kärcher er at finde i mange hjem verden over. 

 

Kärcher – solide havemaskiner i høj kvalitet

Kärcher er kendt for både rengøringsmaskiner og havemaskiner. Fælles for alle deres redskaber er, at de er med til at gøre et ellers hårdt stykke arbejde legende let – og du er altid garanteret et perfekt resultat.

 
Hvad end du er en privat haveejer, der ikke vil gå på kompromis med dit udstyr eller en professionel gartner, der skal bruge de rigtige redskaber til pasning og pleje af udendørsarealer, er Kärcher altid et sikkert valg. De står bag en lang række innovative systemer, der er med til at gøre deres maskiner til nogle af de bedste på markedet. Skal du eksempelvis ud og have en ny højtryksspuler , kan vi især anbefale Kärchers udgaver. En Kärcher højtryksrenser giver dig nemlig ikke kun maksimal kontrol – den giver dig også en lang række fede funktioner, der gør den ekstra brugbar. Derudover finder du i deres sortiment af udstyr alt lige fra damprensere og vinduesvaskere til effektive fejemaskiner og forskellige vandingssystemer.


Noget af det, der gør Kärcher til en sublim ledsager i marken, er deres brugervenlighed. Ud over at der er tænkt over hver en funktionalitet, er der fuld fokus på, at deres maskiner skal være nemme at anvende.  Ergonomien er i højsæde, og du kan bruge din højtryksrenser fra Kärcher og alle deres andre maskiner uden at gå træt efter kort tid. 
 

Udvid dit arsenal med haveudstyr fra Kärcher 

Når det kommer til haveudstyr, er det vigtigt, at du ikke nøjes. En maskine, der ikke er bygget til at kunne løfte dine opgaver, og en maskine, hvis design ikke giver stor arbejdsfrihed, gør dit arbejde mindre effektivt og mere anstrengende. Dette slipper du til enhver tid for, når du vælger Kärcher. Og leder du efter en Kärcher forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted.

 
ETR Service Ringe er en stolt Kärcher forhandler, og vi har valgt at føre et stort udvalg af de robuste haveredskaber fra det kvalitetsstemplede brand. Skulle du være i tvivl om, hvilket udstyr du bør udvide dit arsenal med, eller har du brug for lidt ekstra viden, inden du klikker et haveredskab fra Kärcher hjem til dig selv, er du velkommen til at ringe til os på 25 26 57 50 eller skrive til os på lars@etr.dk. Du er naturligvis også altid velkommen i vores forretning i Ringe, hvor vi også står klar til at rådgive dig.