Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Honda

Honda er meget mere end en bilfabrikant. Virksomheden producerer også robuste og pålidelige havemaskiner til haveejere såvel som professionelle.

 
Honda er et japansk mærke, og siden 1953 har de lavet nogle af de bedste maskiner på markedet. Kernen bag hvert et redskab er den effektive benzinmotor, Honda i dag er kendt for. Den er garant for høj ydeevne, masser af driftstimer og naturligvis power. Resultatet er altid bundsolide maskiner, der er klar til enhver type opgave.

 
Kombinationen af godt design, stærke motorer og kraftige maskiner har sikret Honda en plads som en af de førende producenter på markedet – så vælger du at udvide dit arsenal med Honda havemaskiner, er du sikret kvalitet for alle pengene. 

 

Hold udendørsarealerne flotte med havemaskiner fra Honda 

Havearbejde kan være hårdt og tidskrævende, men med Honda havemaskiner bliver enhver opgave i haven gjort til en sand fornøjelse. Kombinationen af ren råstyrke og ergonomisk opbygning gør, at du kan bruge dit udstyr hele dagen, uden at hverken du eller havemaskinen går træt. Uanset hvilken havemaskine fra Honda, du vælger, er du også sikret et altid snorlige og flot resultat.

 
Honda har ikke kun valgt at specialisere sig inden for én eller et par havemaskiner. I stedet har de valgt at producere en lang række af maskiner, der kan være med til at løfte alle de opgaver, du måtte have – og de er klar til at løfte dem. Vælg eksempelvis mellem en Honda havetraktor, der tillader dig at klippe græsset nemt, hurtigt og til perfektion, en Honda havefræser til etablering af nye bed samt generatoranlæg med masser af muligheder for anvendelse.

 
Klimaet er noget, der betyder meget for mange virksomheder – det gælder naturligvis også Honda. Allerede tilbage i 1960’erne revolutionerede de markedet og præsenterede verdens første 4-takts påhængsmotor ud fra ideen om, at en 2-takts motor umuligt kunne være godt for miljøet. I dag har Honda stadig et massivt fokus på miljørigtige løsninger – både under produktionen og i forbindelse med anvendelse af de forskellige havemaskiner. 

 

Altid en Honda havemaskine, der matcher dit behov 

Hvad end du leder efter en mindre, kompakt maskine til privat brug, eller du har brug for det helt store udstyr i forbindelse med vedligeholdelse af udendørsarealer, kan du finde det hele hos Honda. Honda leverer nemlig haveudstyr til ethvert behov – så uanset om græsplænen er lille eller stor, om det er et blomsterbed eller store køkkenhaver, der skal klargøres eller små buske eller store skovområder, der skal ryddes, finder du det rette udstyr hos Honda.

 
Leder du efter en Honda forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ETR Service Ringe har vi altid et stort udvalg af de forskellige maskiner fra Honda, som du med fordel kan tilføje til dit sortiment af haveudstyr.

 
Som Honda forhandler står vi også altid klar til at rådgive dig i forbindelse med den rigtige maskine. Vi har mange års erfaring og stor know-how inden for feltet, og derfor kan vi også hjælpe dig med at udvælge udstyr. Kontakt os på telefon 25 26 57 50 eller lars@etr.dk og hør mere.