Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Grasshopper

Der findes ikke noget bedre end en nyslået græsplæne, og med en Grasshopper plæneklipper er du altid garanteret

det absolut bedste resultat. Grasshopper er en familieejet amerikansk virksomhed med hovedsæde i Moundrige i Kansas. Lige siden 1969 har de specialiseret sig i udvikling af plæneklippere til professionelle såvel som haveejere, der ønsker lidt ekstra power i deres arsenal af værktøj.

 
Allerede inden for ganske kort tid blev de kendt for deres Zero Turn-maskiner, og i dag findes der en Grasshopper plæneklipper i rigtig mange haver verden over. 

 

Slå græsset til perfektion med en Grasshopper

En Grasshopper er ikke som alle andre plæneklippere på markedet. Det amerikanske brand koncentrerer sig udelukkende om at udvikle slidstærke græsslåmaskiner, og derfor er de også fuldt fokuserede på at kunne tilbyde nogle af de bedste maskiner på markedet. En Grasshopper plæneklipper kan klare selv det hårdeste terræn og de stejleste bakker, og på grund af den effektive zero turn styring slipper du for uklippede områder der, hvor du har vendt plæneklipperen. Grasshopper var også det første mærke til at introducere dieseldrevne plæneklippere, der er kendt for deres høje ydeevne, den gode brændstoføkonomi og masser af driftstimer.

 
Når du vælger en Grasshopper, er du sikker på altid at efterlade din plæne snorlige efter klipning. Uanset om du vælge en af de mindre eller den helt store plæneklipper fra Grasshopper, får du derfor altid et perfekt resultat. En Grasshopper kan komme til mange steder, hvor det ellers ikke er muligt, og du kan let skabe flotte og skarpe linjer rundt om eksempelvis terrasser og bede.

 
Det er ikke kun vigtigt for Grasshopper at levere bundsolide plæneklippere. Det er også essentielt for dem at inkludere bæredygtige løsninger så vidt som muligt. Overskudsmateriale bliver genbrugt for at minimere  spild, og plæneklipperne lever op til de høje standarder inden for luftkvalitet og udledning af skadelige stoffer. 
 

Grasshopper – amerikansk kvalitet i verdensklasse 

Er du på udkig efter ren kraft, høj ydeevne og lang holdbarhed, er Grasshopper helt sikkert et mærke for dig. En Grasshopper er udviklet til at kunne imødekomme alle typer af opgaver inden for græsslåning – hvad end der er tale om den lille plæne hjemme i haven, de grønne områder i parken eller den store fodboldbane. Og så er du altid garanteret amerikansk kvalitet, når det er bedst, når du vælger en Grasshopper plæneklipper.

 
Leder du efter en Grasshopper forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ETR Service Ringe tilbyder vi Grasshopper plæneklippere, så tøv endelig ikke med at tage et kig på vores side. 

 

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige plæneklipper, står vi gerne til rådighed for vejledning og sparring. Du kan kontakte os på 25 26 57 50 eller lars@etr.dk. Du er også velkommen til at tage et kig forbi vores butik i Ringe.