Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

GMR

Der skal de rigtige maskiner til at holde haven og udendørsarealerne, og dem får du til enhver tid hos GMR.  

Dette mærke leverer gang efter gang bundsolide maskiner og løsninger til alt lige fra den professionelle gartner og landmand til haveejeren, der ikke ønsker at gå på kompromis med sit arsenal af værktøj.

 
GMR er et dansk brand, der i dag anses som værende en af de førende, når det kommer til alt inden for maskiner og redskaber til udendørsarealer. De tilbyder også et bredt udsnit af have- og landbrugsmaskiner, så uanset hvad du mangler, kan du være heldig at finde det hos GMR.


GMR maskiner er robuste maskiner, der kombinerer masser af power med en god brugeroplevelse, og resultatet er ikke til at tage fejl af. Vælger du GMR, vælger du kvalitet og det bedste til dine udendørsarealer.  

 

Opnå altid perfekte resultater med maskiner fra GMR 

GMR er et mærke, der følger med tiden. De holder således altid øje med udviklingen inden for have- og parkbranchen, og de har gjort det til deres mission at skabe maskiner og teknologi, der kan leve op til udviklingen. Det er din garanti for, at når du vælger GMR maskiner, får du altid den nyeste teknologi.

 
Med en eller flere GMR maskiner stående i garagen eller skuret er du således altid sikret et perfekt og snorlige resultat - med et minimum af arbejde og på en skånsom måde. GMR har nemlig altid fokus på effektiviteten af deres maskiner, ligesom de arbejder for at gøre dem så ergonomiske som muligt. På den måde kan du arbejde i flere timer med din GMR maskine uden at blive træt i kroppen.

 
GMR er leverandør af en lang række af maskiner til forskellige opgaver. Hvad end du har brug for en effektiv fejemaskine, en havetraktor til plæneklipning eller redskaber til ukrudtsbekæmpelse, kan du finde det hos GMR. 

 

GMR er dansk kvalitet, når det er bedst

Leder du efter danske maskiner i høj kvalitet, bør du helt sikkert overveje at vælge GMR. Alle redskaber fra GMR er specialudviklet til den kvalitetsbevidste bruger, der ikke vil nøjes. Ydermere får du mulighed for selv at skræddersy den helt rigtige løsning, da du kan vælge mellem et stort udvalg af tilbehør – tilbehør der passer perfekt til dine behov.

 
Hos ETR Service tilbyder vi kun maskiner i verdensklasse, og derfor er vi også stolte over at kunne præsentere et udvalg af GMR hos os.

 
Når det kommer til at vælge det rigtige redskab, er det vigtigt, at du finder den maskine, der kan løfte dine opgaver. Derfor hjælper vi gerne dig med at finde det udstyr, der passer perfekt til dine behov. Ring til os på 25 26 57 50 eller skriv til os på lars@etr.dk, og sammen kan vi finde frem til den helt rigtige løsning. Du kan også altid komme forbi vores butik i Ringe, hvor du kan se hele udvalget af GMR maskiner.