Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Flex Trading

Det kan være en forholdsvis stor investering at anskaffe sig nye redskaber til udearealerne – derfor er det også vigtigt, at de maskiner, du går med, er driftssikre og naturligvis også holdbare.

 

Dette ved Flex Trading alt om, og netop den filosofi arbejder de ud fra, når de udvikler deres maskiner. 


Flex Trading er et dansk mærke, der siden begyndelsen har specialiseret sig i at levere haveredskaber og alt til den professionelle – naturligvis i rigtig høj kvalitet. Flex Trading er heller ikke bange for at gøre tingene lidt anderledes end mange af de andre mærker på markedet. Hvor mange fokuserer på tids- og pengebesparende løsninger, tænker Flex Trading i langt højere grad på at levere maskiner, der er lavet til at holde i mange år. 


Når det kommer til udvikling af redskaber til vedligeholdelse af haver og parker, forsøger Flex Trading altid at være et skridt foran – det betyder, at du altid er garanteret noget af det bedste på markedet, når du vælger Flex Trading. 

 

Alt til landbrug og den grønne sektor hos Flex Trading 

Hvor nogle virksomheder vælger at specificere sig inden for et bestemt område af haveredskaber, kan Flex Trading levere alt til landbrug, parker og den grønne sektor. De gør sig i maskiner, forskelligt udstyr såvel som reservedele, så uanset om du mangler beskæringsværktøj, generatorer eller plæneklippere, kan du finde det hos Flex Trading. I det brede udsnit af udstyr finder du både de helt store maskiner samt de mindre løsninger, hvorfor du også altid kan finde det udstyr, der matcher bedst med dine behov. Det bedste af det hele er, at du kan finde Flex Trading online – så tøv endelig ikke med at kigge deres udvalg igennem.


Uanset om der er tale om en hækkeklipper eller en plæneklipper, er det vigtigt, at den er pålidelig og driftssikker – og klar til enhver opgave. Af denne årsag lytter Flex Trading også til sine brugere, og når nye produkter og teknologier skal udvikles, er det altid med brugernes krav in mente.

 
Flex Trading fokuserer ikke kun på at lave kvalitetsmaskiner. Inden for de seneste år er det danske mærke også begyndt at tænke mere og mere over klimaet, hvilket også afspejles i deres maskiner. Både i produktionen af disse og naturligvis også i driften, så du med god samvittighed kan tænde for dit udstyr, når du skal i haven. 
 

Flex Trading leverer til både ind- og udland 

Det er ikke kun danske landmænd og haveentusiaster, der har fået øjnene op for Flex Trading. I dag leverer Flex Trading således til både ind- og udland. De samarbejder med en lang række af samarbejdspartnere, og hos ETR Service Ringe er vi også glade for at være leverandør af de solide maskiner fra Flex Trading. Så tag et kig på vores side, og find et udvalg af Flex Trading online.

 
Skulle du have spørgsmål til Flex Trading, eller har du brug for hjælp i forhold til valg af den rigtige maskine? Så er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 25 26 57 50 eller lars@etr.dk. Vi står også klar til at hjælpe i vores butik i Ringe.