Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Echo

 

At holde en flot og velplejet have og park kræver de rette redskaber – og dem er du garanteret at få, når du vælger maskiner fra ECHO.

 
ECHO er et japansk mærke, der i mere end 60 år har leveret bundsolide have- og skovredskaber med høj ydeevne. ECHO startede med at producere gødningsspredere til landmænd, men i dag spænder deres udvalg bredt – et udvalg som både private og professionelle kan finde deres nye udstyr i. Du kan derfor finde både en ECHO motorsav, en ECHO buskrydder og andet værktøj, der skal bruges til at holde dine udearealer snorlige.

 
ECHO er lig med høj kvalitet, stærke motorer og ergonomisk design, der er med til at gøre enhver opgave udenfor til en leg. Alle deres maskiner er udviklet med den faglærte in mente, og derfor er enhver maskine fra ECHO også skabt til at være nem at betjene og let at arbejde med – selv i længere tid ad gangen. 

 

 

Oplev den japanske teknologi med ECHO


ECHO er et brand, der ikke går på kompromis med noget som helst. Alle komponenter til motorerne bliver produceret i Japan af ECHO, og før de bliver sendt videre i systemet, bliver de nøje tjekket og kontrolleret – dette er med til at sikre den høje standard. Efterfølgende bliver komponenterne sendt videre til ECHO’s mange fabrikker rundt omkring i resten af verden, hvor de kvalitetsstemplede maskiner bliver samlet.

 
Når du vælger ECHO, får du altid den nyeste teknologi. ECHO er konstant på jagt efter nye muligheder, og de anvender kun de nyeste materialer – både for at få så stærk en maskine som muligt, men også for at udvikle en maskine, der vejer så lidt som muligt. Ud over nøje materialevalg bruger ECHO også teknologi til selve produktionsdelen. Maskinernes designs er computerbaserede, og højteknologiske robotter arbejder side om side med de dygtige medarbejder for at samle de mange haveredskaber fra ECHO.


Der, hvor ECHO især også udmærker sig, er, når det kommer til deres motorer. Som nævnt procederer de selv deres motorer. Motorer, der er driftssikre, har mange driftstimer, og naturligvis har disse en høj ydeevne, der gør, at de kan klare det meste. Dette gælder, uanset om du går med en ECHO motorsav, en ECHO buskrydder eller noget helt tredje. 
 

 

Med ECHO er du garanteret høj kvalitet 


Når du vælger ECHO, er du altid sikker på at få det bedste af det bedste. Deres maskiner er pålidelige og bundsolide, de har masser af kraft, og derfor er du altid sikret en effektiv løsning – uanset hvilken maskine fra ECHO du vælger. En løsning, der lever op til alle dine krav.

 
Hos ETR Service Ringe er vi af den overbevisning, at enhver have og enhver park fortjener det bedste – derfor er vi også leverandør af ECHO. Så leder du efter en ECHO forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har altid et stort udvalg af alt lige fra kraftfulde motorsave til effektive buskryddere, hvorfor du kan finde lige præcist det, du står og mangler til dit arsenal af havemaskiner.

 
Har du spørgsmål til ECHO? Så kan du kontakte os på enten telefon 25 26 57 50 eller lars@etr.dk. Vi står også klar til at hjælpe med valg af den rigtige maskine i vores butik i Ringe.