Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

DK-TEC

Hvor nogle mærker specialiserer sig inden for en bestemt type maskine, tilbyder andre et bredt udvalg af maskiner

til enhver opgave og maskiner til hele året. Et af disse mærker er danske DK-TEC. 

 

DK-TEC har hovedsæde i Nyborg, og i over 20 år har de forhandlet alt i skoværktøj og havemaskiner til den grønne sektor, landbrug, anlægsarbejde såvel som det private. Det er DK-TEC’s mission at tilbyde maskiner til en pris, de fleste kan være med på, uden at der er gået på kompromis med hverken kvalitet eller power.

 
Det danske brand vælger nøje deres haveredskaber og landbrugsredskaber ud fra strenge kriterier, og derfor er du altid sikret en solid maskine, når du vælger fra DK-TEC’s store udvalg. 

 

DK-TEC – maskiner til selv de mest krævende opgaver

 Siden DK-TEC for først gang begyndte at sælge haveredskaber, er der sket meget. Deres sortiment af produkter er blevet udvidet løbende, og stadig i dag er de på udkig efter solide maskiner, der kan dække alle de behov, havemænd og professionelle måtte have.

 
Det betyder, at uanset hvilken maskine, du leder efter, kan du finde den hos DK-TEC. Deres produkter spænder bredt og indeholder alt lige fra de mindre haveredskaber til den private have til store landbrugsmaskiner, der er klar til at løfte selv de mest krævende opgaver. Dette tæller blandt andet fræsere, gødningsspredere, hækkeklippere samt staldmaskiner og hesteudstyr.

 
DK-TEC vælger nøje enhver maskine i deres sortiment fra en række forskellige kvalitetsstemplede producenter, og de indkøber kun det bedste af det bedste, som de efterfølgende sælger videre til knivskarpe og konkurrencedygtige priser. DK-TEC fører ydermere altid 100% køreklare maskiner, hvorfor du kan komme i gang med at udnytte dit nye redskab fra DK-TEC så snart, du får det hjem til dig.

 

Redskaber til have og landbrug fra DK-TEC

Det danske mærke, DK-TEC, har i dag samarbejde med en lang række danske virksomheder og er leverandør af haveredskaber såvel som landbrugsredskaber til hele Danmark. Hos ETR Service er vi også leverandør af DK-TEC, hvorfor du har mulighed for at finde flere af deres maskiner hos os. Du kan også besøge deres showroom i Nyborg, hvor de har en stor udstilling af alle deres produkter – på den måde kan du få lov til at opleve en lang række af deres maskiner, inden du beslutter dig for, hvilken du skal gå med.

 
Hos ETR Service Ringe arbejder vi gerne det ekstra for, at du ender ud med den helt rigtige maskine. Det betyder, at skulle du være i tvivl om, præcist hvilket redskab du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 26 57 50 eller lars@etr.dk. Du kan også tage turen til Ringe, hvor vores butik ligger – vi står altid klar til at hjælpe.