Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Cub Cadet

Når det kommer til havetraktorer, findes der en række mærker, der altid er garant for solide maskiner og høj ydeevne.

Et af disse mærker er Cub Cadet, der er kendt for stærke motorer og en drivkraft uden lige. 


Cub Cadet er et amerikansk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1961. Allerede inden for ganske kort tid havde Cub Cadet slået sig fast som et kvalitetsbrand og leverandør af mindre traktorer med masser af power. Deres oprindelige målgruppe var havemanden med større græsplæner, der skulle trimmes, men i dag står de bag en lang række af havemaskiner til haveentusiasten såvel som den professionelle gartner.

 
Havetraktorerne fra Cub Cadet er nogle af de bedste på markedet, og de byder på en unik alsidighed og masser af power pakket ind i et stilrent design. Det er netop derfor, at vi hos ETR Service Ringe har valgt at gøre Cub Cadet til en del af vores sortiment. 

 

Cub Cadet – havetraktorer med den nyeste teknologi 

En Cub Cadet er ikke bare en almindelig havetraktor til haven. Det er en slidstærk konstruktion, der er skabt til nogle af de mest barske terræner. Stejler bakker og dybe skråningerne klarer den let, og med en Cub Cadet får du et altid enestående klipperesultat.

 
Cub Cadet er et mærke, der konstant fornyer sig selv. Dette kan også tydeligt mærkes i deres havemaskiner, der ofte sætter nye standarder for, hvad der er muligt med en havetraktor. Således er mange af Cub Cadets maskiner udstyret med alt lige fra firhjulstræk og Zero Turn-styring til nøglefri start og mulighed for at holde styr på data fra din havetraktor på din telefon ved hjælp af bluetooth. Nogle af deres havetraktorer kommer også med en praktisk kopholder, så du kan have kaffen med, når græsplænen skal klippes.

 
Det er ikke kun høj ydeevne, Cub Cadet fokuserer på, når de udvikler havemaskiner. Komfort er også i højsædet, og derfor vil du også altid opleve, at det er en sand fornøjelse af sidde i en havetraktor fra Cub Cadet. Sæderne kan justeres, så de passer til dig, og alt er designet til at give dig så ergonomisk en oplevelse som muligt.
 

Find Cub Cadet hos ETR Service Ringe 

Du kan ikke kun kende Cub Cadet på den gule farve, der emmer af drive og hestekræfter. Du kan også kende Cub Cadet på de mange funktioner og muligheder, der følger med hver en maskine. Derfor kan en Cub Cadet være den perfekte tilføjelse til vedligeholdelse af enhver have og park.

 
Leder du efter en havetraktor med lille venderadius, stærk motor og effektive klippe- og opsamlingsevner, er en havetraktor fra Cub Cadet altid et sikkert valg. Og leder du efter en Cub Cadet forhandler, kan ETR Service Ringe være behjælpelig med havemaskiner fra dette mærke. Vi har Cub Cadet til salg – og helt sikkert også en, der matcher dit behov.

 
Vil du vide mere om Cub Cadet, inden du køber? Kom endelig forbi vores butik i Ringe, eller kontakt os på telefon 25 26 57 50 samt lars@etr.dk – vi hjælper altid vores kunder med at finde de rigtige haveredskaber.