Gratis fragt over 500,- |14 dages returret |Unikt sortiment

Briggs & Stratton

Det kræver en solid motor at trække eksempelvis en havetraktor eller en plæneklipper – motorer som det kvalitetsstemplede

brand Briggs & Stratton har stået bag i over hundrede år.

 
Mærket Briggs & Stratton blev grundlagt i Wisconsin i USA tilbage i 1908. Dengang var det målet for de to grundlæggere, Foster Briggs og Harold Stratton, at lave biler – et mål der hurtigt blev ændret sammen med tiderne. Under 2. verdenskrig udviklede de generatorer, og i 1953 begyndte de at producere det, Briggs & Stratton i dag er kendt for – nemlig motorer.

 
Deres motorer er bygget op omkring bæredygtige principper, og i dag er der en Briggs & Statton motor i langt de fleste plæneklippere. Hos ETR Service Ringe har vi blandt andet et stort udvalg af plæneklippere og havetraktorer, der kommer med en solid Briggs & Stratton motor. 

 

Briggs & Stratton – leverandør af kraftfulde benzinmotorer 

Briggs & Stratton startede ud som en mindre virksomhed, men i dag producerer over 3.000 medarbejder hvert år godt 10 millioner letvægtsmotorer. Motorer, der bliver brugt som en vigtig komponent i en lang række af maskiner. 


Bag Briggs & Strattons store succes ligger deres innovative tilgang til udarbejdelse af motorer samt deres materialevalg. Her er aluminium et af de bærende materialer, hvilket er med til at give motorerne deres lave vægt. Og en letvægtsmotor er ofte også lig med en langt bedre brugeroplevelse, hvilket også kan forklare, hvorfor Briggs & Stratton er blevet så store. Aluminium var og er stadig også et billigere alternativ til andre materialer, hvorfor omkostningerne kan blive holdt nede – og det gør også maskinen billigere. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vælger du en plæneklipper eller havetraktor med en Briggs & Stratton motor, er du altid garanteret en solid løsning.

 
Det amerikanske brand udmærker sig især også ved, at de vægter miljøet højt. Alle Briggs & Stratton motorer lever op til EU's krav til emissioner fra benzinmotorer, og nogle af deres motorer reducerer endda emissioner i langt højere grad, end de ifølge EU’s regler bør. En havemaskine med en Briggs & Stratton motor er derfor ikke kun en solid løsning – det er også en bæredygtig løsning. 
 

Find havemaskiner med Brigss & Stratton motorer hos ETR Service Ringe  

Briggs & Stratton er altid garant for motorer, der er kraftige, har høj ydeevne og er holdbare. Vælger du en havemaskine, der er udstyret med en Briggs & Stratton motor, er du sikker på at få en maskine, der aldrig skuffer – og som kan ledsage dig i alle typer af opgaver. Dette gælder, hvad end du vælger en af de mindre plæneklippere eller en stor havetraktor med masser af power.

 
Leder du efter en Briggs & Stratton forhandler, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ETR Service Ringe fører vi altid et stort udvalg af forskellige havemaskiner med Briggs & Stratton motorer – det handler blot om at finde den, der passer ind i dine udearealer og dine opgaver. Skal vi hjælpe dig i retning af den rigtige maskine, kan du ringe til os på telefon 25 26 57 50 eller skrive til os på lars@etr.dk. Du kan også kigge forbi vores butik i Ringe.